opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

10 / 10 van 11 reviews

Veilig winkelen

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? 

Digitale personen weegschalen

Ben je op zoek naar een elektrische of digitale personenweegschaal? Zoek niet verder! Op Weegschaal-Bestellen.nl vind je een groot assortiment digitale en slimme weegschalen. In deze categorie vind je verschillende elektrische personen weegschalen. Een digitale personenweegschaal beschikt meestal over meer opties dan analoge weegschalen en tegenwoordig meten veel van deze slimme weegschalen bijvoorbeeld ook je vetpercentage, BMI en vochtgehalte. Wil jij zo accuraat mogelijk weten wat de status is van je lichaam? Of wil je je gewicht bijhouden in handige grafiekjes op je smartphone? Dan is een slimme weegschaal precies wat je zoekt. Benieuwd geraakt? Lees dan snel verder óf bekijk direct onze digitale personenweegschalen!

Een digitale personenweegschaal kopen doe je bij Weegschaal-bestellen.nl

We kunnen tal van redenen bedenken waarom je een nieuwe digitale personenweegschaal nodig hebt. Je oude kan bijvoorbeeld kapot zijn of minder functies hebben, óf je weegt jezelf momenteel nog met een analoge weegschaal. Misschien wil je je gewicht wel uit kunnen lezen op je smartphone, of deze zelfs delen met je familie of sport-vrienden. Wat je reden ook is, één ding is zeker: hier op Weegschaal Bestellen hebben we altijd een geschikte digitale of slimme weegschaal voor je in de aanbieding.

Of het nu je doel is af te vallen, aan te komen of juist op gewicht te blijven, nauwkeurigheid is de sleutel. En tegenwoordig kun je met veel weegschalen meer dan alleen je gewicht volgen. De slimste modellen die er zijn, meten ook andere gezondheidsstatistieken, waaronder lichaamsvet, botdichtheid en waterpercentage. We hebben in onze weegschaal webshop zowel analoge, digitale en slimme analyseweegschalen voor je zodat je er zeker van bent dat er altijd een weegschaal is die bij jouw doelen, wensen en budget past.

Waarom een digitale personenweegschaal?

Er zijn een aantal verschillende weegschalen: mechanische (of analoge) weegschalen meten met veren en geven het gewicht weer op een wijzerplaat, digitale weegschalen meten elektronisch en geven het gewicht digitaal weer, en slimme weegschalen (of analyseweegschalen) maken verbinding met smartphones en kunnen tal van lichaamseigenschappen meten en analyseren. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een digitale personenweegschaal of een slimme weegschaal omdat deze vaak nuttiger en functioneler zijn dan analoge weegschalen. Hier op Weegschaal Bestellen vind je zowel onze digitale als slimme weegschalen op deze pagina.

Wat kunnen slimme weegschalen analyseren?

De meeste slimme weegschalen kunnen zowel lichaamsvet als spiermassa berekenen. Ze doen dit door een pijnloze elektrische stroom door je lichaam te sturen. De weegschaal meet vervolgens de weerstand, of impedantie die uw lichaam tegen de stroom in geeft, omdat verschillende weefsels - botten, vet, spieren - de stroom met verschillende snelheden zullen belemmeren. Maar ze doen meer dan dat. Slimme weegschalen kunnen naast je gewicht ook je BMI, lichaamsvet, spiermassa, waterpercentage, spieren, botten, je rustmetabolisme en meer analyseren.

Een klein nadeel aan digitale personen weegschalen is dat het batterijen verbruikt, daarom beschikken al onze weegschalen over een automatische aan en uit functie, zo kunnen de batterijen jaren lang gebruikt worden. Wil je toch kiezen voor een digitale personenweegschaal zonder batterijen? Dat is ook mogelijk, in ons assortiment vind je zels digitale personenweegschalen op zonne-energie en weegschalen op netstroom.