opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

10 / 10 van 11 reviews

Veilig winkelen

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? 

Connect BS 418 personenweegschaal - Medisana

Wilt u uw streefgewicht het jaar daarop op de weegschaal zien verschijnen?

99,95 59,95
(Prijs excl. btw): 49,55
U bespaart: 40%

Een leuke korting op jouw weegschaal? Gebruik code: KORTING10


Connect BS 418 WiFi personenweegschaal - Medisana

De metingen worden eenvoudig en snel geregistreerd als je de weegschaal koppelt aan je smartphone (Android en iOS) middels een stabiele wifi verbinding.

Dit vergemakkelijkt het genieten van de voordelen van de VitaDock+ app bij het volgen van uw voortgang, waaronder: grafieken die het gewichtsverlies of de gewichtstoename over verschillende perioden beschrijven, een percentage vet- en spiermassa, persoonlijke notities die nieuwe fasen of uitschieters beschrijven, en motiverende citaten die leiden tot uw streefgewicht.

Sluit deze weegschaal aan op uw Wi-Fi-netwerk voor snelle en nauwkeurige gegevensoverdracht! Uw meest recente meetgegevens altijd en overal beschikbaar!

Je houdt uiteraard rekening met meer dan alleen je gewicht? De BS 418 is een multimeter die informatie over uw gehele gezondheid verzamelt. Gegevens worden eenvoudig en snel via Bluetooth en WiFi overgedragen naar de Vitadock App en Vitadock Online. Ook in uw badkamer valt het design van de BS 418 op. Om je te blijven inspireren om de best mogelijke resultaten te behalen met het gebruik van de BS 418, ontvang je het exclusieve boek van Faya Lourens, The Motivation Guide, cadeau!

Naast uw gewicht berekent de BS 418 ook uw lichaamsvetpercentage, water-, bot- en spiermassa en uw hartslag. Hierdoor geeft deze multimeter een uitgebreidere beschrijving van uw gezondheid. Een krachtig instrument waarmee u de voortgang van uw dieet, trainingsregime of nieuwe sport kunt meten. Als uw resultaten zichtbaar zijn, behoudt u uw passie. Je zult merken dat het effect over een langere periode niet alleen een gewichtsafname is, maar ook extra voordelen voor je lichaam heeft, zoals een betere spier-vetverhouding.

Via Bluetooth® en WiFi worden de metingen eenvoudig en snel opgeslagen. Zo bent u er zeker van dat de gegevens bewaard blijven en kunt u profiteren van de voordelen van de VitaDock+ app, waaronder:

  • Grafieken die de verschillende periodes naar keuze weergeven qua gewicht, vetpercentage, spiermassa, etc.;
  • Persoonlijke notities over nieuwe ontwikkelingen of uitzonderingen.
  • Relevant advies over hoe u uw streefgewicht kunt bereiken.
  • Vergelijkingen van uw gewicht met uw bloeddruk.

U hoeft uw smartphone niet met de weegmachine te verbinden: de BS 418 kan maximaal 30 metingen opslaan voordat de gegevens weer naar de VitaDock+ app worden verzonden. Als je gebruik maakt van de WiFi-functie, wordt de informatie automatisch opgeslagen en is een verbinding met je mobiele telefoon niet nodig.

Als dé specialist op het gebied van weegschalen in de Benelux hebben wij ook aan het design van het apparaat gedacht, de sensoren die meten zijn weggewerkt, hierdoor is het een echte eyecatcher in uw badkamer. Daarnaast beschikt de BS 418 over een handige 'step-on' functie die automatisch uitschakelt en heeft hij een maximaal gewicht van 180 kg.

*samen met de bloeddrukmeter van Medisana.

Doe een lichaamsanalyse
De lichaamsanalyse wordt tot stand gebracht door een stroom die van de ene voet afkomstig is en door het lichaam naar de andere voet gaat. Om de lichaamssamenstelling te verbeteren raden wij het gebruik ervan af als u zwanger bent, een pacemaker of ander mechanisch apparaat heeft of als u vatbaar bent voor blessures. Houd er rekening mee dat door het gebruik van medicijnen het percentage lichaamsvet en vocht verkeerd kan worden geïnterpreteerd of niet kan worden gemeten. Als de werkelijke waarden groter zijn dan de maximale of minimale waarden van de weegschaal, verschijnt een van de volgende berichten: ERRL, ERRH of ERR2. Om de lichaamsanalyse uit te voeren, is het essentieel om voorafgaand aan het wegen het profiel te kiezen en in te stellen.

Bereken de body mass index
De lichaamsanalyseweegschaal heeft een maximale opslagcapaciteit die per type weegschaal verschillend is. Alle weegschalen die de BMI (Body Mass Index) berekenen, hebben een maximale capaciteit van 32. Als uw body mass index hoger is, heeft de weegschaal niet de capaciteit om deze te meten of een lichaamsanalyse uit te voeren. Als de werkelijke waarden groter zijn dan de potentiële waarden, wordt dit aangegeven door de melding ERRL.

Maak een nieuwe schaal.
Zet de weegschaal nooit op een schuine of oneffen vloer. Wanneer je voor het eerst weegt of nadat je de weegschaal hebt verplaatst, is het van cruciaal belang om de weegschaal op te stellen. Hierdoor kan de weegschaal het nulpunt bepalen en is het gewicht van uw objecten nauwkeuriger. U kunt beginnen door met uw voet op het midden van de bovenkant van de weegschaal te drukken. Hierdoor wordt de waarde 0,0 op het scherm weergegeven. De weegschaal wordt op dit punt automatisch uitgeschakeld. De weegschaal is dan klaar voor regelmatig gebruik om dingen te wegen en je kunt erop gaan staan ​​om je gewicht te berekenen en de lichaamsanalyse af te ronden.

Connect BS 418 personenweegschaal - Medisana heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Connect BS 418 personenweegschaal - Medisana
Review plaatsen

Meest recente reviews