opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

10 / 10 van 11 reviews

Veilig winkelen

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? 

Beton Look personenweegschaal - Soehnle

De digitale personenweegschaal Style Sense Compact 300 Concrete is met zijn strakke en moderne betondesign een opvallende aanwinst voor iedere badkamer.

29,95
(Prijs excl. btw): 24,75

Een leuke korting op jouw weegschaal? Gebruik code: KORTING10


Strak en modern: de Soehnle Beton Look personenweegschaal

Gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas, stapt u zeer comfortabel op het weegplateau. De weegschaal is ontworpen voor een gewicht tot maximaal 180 kg. Wanneer u erop stapt, wordt de weegschaal automatisch ingeschakeld en wordt uw lichaamsgewicht tot op 100 gram nauwkeurig weergegeven op een gemakkelijk afleesbaar LCD-scherm.
Als het wegen klaar is, schakelt de machine zichzelf uit; dit helpt energie te besparen en leidt ook tot een lange levensduur van de batterij. Het batterijcompartiment kan vervolgens stevig worden afgesloten met een schroef, waardoor het veilig is voor kinderen om te spelen!

Personenweegschalen zijn een essentieel hulpmiddel geworden voor personen die zich bewust zijn van hun gewicht en gezondheid. Met de toenemende vraag naar personenweegschalen hebben fabrikanten weegschalen ontwikkeld die niet alleen nauwkeurig het gewicht meten, maar ook een aanvulling vormen op de moderne levensstijl. De Soehnle Beton Look personenweegschaal is zo'n weegschaal die zich onderscheidt van de rest. Bij Weegschaal Bestellen duiken wij diep in de kenmerken en de voordelen van het gebruik van de Soehnle Beton Look personenweegschaal.

De Soehnle Beton Look personenweegschaal is ontworpen als aanvulling op moderne interieurs. De betonachtige afwerking geeft hem een ​​strakke en moderne uitstraling, waardoor hij een perfecte aanvulling is op iedere badkamer of slaapkamer. Het grote digitale display maakt het gemakkelijk om de gewichtsmeting af te lezen, zelfs voor mensen met een slecht gezichtsvermogen. Bovendien maakt het compacte formaat van de weegschaal hem gemakkelijk op te bergen en te vervoeren, waardoor hij ideaal is voor mensen die vaak reizen.

De Soehnle Beton Look personenweegschaal is uitgerust met zeer nauwkeurige sensoren die zorgen voor nauwkeurige gewichtsmetingen. De automatische aan- en uitfunctie zorgt voor gemak en energiebesparing, waardoor hij milieuvriendelijk is. De weegschaal kan een gewicht tot 180 kg meten in stappen van 100 g, waardoor hij geschikt is voor zowel persoonlijk als commercieel gebruik. Met deze eigenschappen is de Soehnle Beton Look personenweegschaal een betrouwbaar hulpmiddel voor mensen die graag hun gewicht willen monitoren.

Het gebruik van de Soehnle Beton Look personenweegschaal is dankzij de step-on-technologie eenvoudig en intuïtief. Gebruikers hoeven alleen maar op de weegschaal te stappen en de gewichtsmeting wordt automatisch uitgevoerd. De nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de weegschaal maken hem geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl willen behouden en hun gewicht willen beheersen. Bovendien kan de weegschaal worden gebruikt in commerciële omgevingen, zoals sportscholen en gezondheidsklinieken, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor gewichtsmeting.

Kortom, de Soehnle Beton Look personenweegschaal is een strak en modern instrument dat zorgt voor een nauwkeurige gewichtsmeting. Het ontwerp en de functies maken het tot een betrouwbaar hulpmiddel voor personen die zich bewust zijn van hun gewicht en gezondheid. Met zijn eenvoudige bediening en veelzijdigheid is de weegschaal een perfecte aanvulling op elke huishoudelijke of commerciële omgeving. Door gebruik te maken van de Soehnle Beton Look personenweegschaal kunnen individuen hun gewicht monitoren en stappen zetten naar een gezondere levensstijl.

Kenmerken:

 • Lcd-display voor gemakkelijk aflezen van het gewicht. Hoogte van de cijfers: 2,5 cm
 • Extra plat ontwerp – je staat bijzonder stabiel en veilig op de weegschaal
 • Groot plateau voor comfortabel wegen
 • Zeer hoge draagkracht tot een maximaal gewicht van 180 kg (op 100 gram nauwkeurig)
 • Comfortabele automatische inschakeling, meteen als je op het plateau stapt
 • Zeer energiezuinig dankzij de automatische uitschakelfunctie
 • Stabiel en veilig dankzij de antislipvoetjes
 • Inclusief batterijen, dus startklaar
 • De batterijen gaan zeer lang mee: meer dan twee jaar bij tweemaal daags gebruik
 • Kindveilig dicht te schroeven batterijvak
 • Heel eenvoudig in te stellen op kg, lb of st
 • 5 jaar garantie.
Beton Look personenweegschaal - Soehnle heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Beton Look personenweegschaal - Soehnle
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Beton Look personenweegschaal - Soehnle