opc_loader
Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Personen weegschalen

Personen weegschalen


Ben je op zoek naar een personenweegschaal en wil je deze gemakkelijk online bestellen? Dan ben je bij Weegschaal-bestellen.nl aan het juiste (web) adres en hoef je niet langer verder te zoeken. 
Bij ons in de winkel hebben wij digitale personenweegschalen en analoge personenweegschalen, beide weegschalen hebben voor en nadelen. Onder aan de pagina zullen wij meer informatie geven over de voor en nadelen van beide modellen, om jou verder te helpen voor welke weegschaal het beste bij jou past.

 


Digitale personenweegschalen 

Een digitale personenweegschaal of een elektrische weegschaal met display is uiterst nauwkeurig, echter verbruiken deze batterijen of werken op zonne-energie. Laat je niet afschrikken wanneer een digitale personenweegschaal werkt op batterijen, de digitale weegschalen gaat automatisch uit waardoor het batterijverbruik erg laag is. 

Digitale personen weegschalen met telefoon app

Jazeker, dit is tegenwoordig ook mogelijk! In ons assortiment hebben wij digitale personenweegschalen die beschikken over een lichaamsanalyse welke geregistreerd kunnen worden op je telefoon. Download simpel de app, maak een account aan en je krijgt mooie grafieken op je telefoon.