opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

10 / 10 van 11 reviews

Veilig winkelen

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? 

Thermoscale - BlueCircle Medical

79,90
(Prijs excl. btw): 66,03

Een leuke korting op jouw weegschaal? Gebruik code: KORTING10


Personenweegschaal Thermoscale | BlueCircle Medical

De Thermoscale weegschaal geeft de mogelijkheid aan (diabetes) patiënten om zelf thuis de voettemperatuur te meten, op een snelle, nauwkeurige en uiteraard makkelijke manier. 

Wanneer de temperatuur niet gelijk is in beide voeten ''kan'' het duiden op een slechte bloedsomloop, dus bij twijfel, raadpleeg je huissarts. 

Waarom Thermoscale?

  • Voor thuis & professioneel gebruik.
  • Meet lichaamsgewicht, vetpercentage en vochtgehalte.
  • Meet de beide voettemperaturen
  • De meettijd is 30 seconden.
  • De weegschaal is geschikt voor snelle, dagelijkse voet inspectie
  • Geschikt voor thuis of in een praktijk
  • De weegschaal heeft twee jaar volledige garantie! Kapot, dan sturen wij gewoon een nieuwe weegschaal op!

Blue Circle Medical

Sinds 2010 ontwikkelt Blue Circle Medical producten ten behoeve van de preventie van diabetische voetulcera. We leveren wereldwijd producten aan professionele voetverzorgers vanuit de basisfilosofie van objectieve thermometrie. Dit doen wij met wetenschappelijke onderbouwing, een netwerk van autoriteiten op het gebied van diabetische voet en een distributie netwerk van resellers in de profesionele voetverzorgingsmarkt.
Blue Circle Medical heeft als missis om het aantal complicaties van voetwonden wereldwijd terug te dringen door:
1. Het verspreiden van kennis over objectieve thermometrie.
2. Het ondersteunen van voetzorgprofessionals bij het vroegtijdig opsporen van ontstekingsreacties door het leveren van betrouwbare meetinstrumenten met een hoge mate van gebruiksgemak en een passende vormgeving.
3. Het stimuleren van frequente temperatuurmetingen van diabetespatënten door het leveren van betrouwbare meetinstrumenten met een hoge mate van gebruiksgemak en een passende vormgeving.

Objectieve thermometrie

Objectieve thermometrie is het zo betrouwbaar mogelijk meten van huidtemperaturen met als doel beginnende voetulcera op te sporen en te behandelen. Hoe eerder dit gebeurt, des te kleiner is de kans op voetwonden of ergere complicaties zoals een amputatie.
Warmte is een belangrijke parameter van een ontstekingsreactie en de Amerikaanse onderzoekers Armstrong & Lavery toonden in verschillende wetenschappelijke publicaties aan dat verschillen in voethuidtemperatuur een belangrijke voorspellende waarde voor een diabetische voetwond hebben. 
In het verleden gebeurde het controleren op temperatuurverschillen vooral met de rug van de hand. Aangezien een verschil van 2 tot 3 graden celsius al een indicatie voor een beginnende ontsteking kan zijn, is een betrouwbare controle met speciale thermometers gewenst. Dit noemen we objectieve thermometrie.

Thermoscale - BlueCircle Medical heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Thermoscale - BlueCircle Medical
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Thermoscale - BlueCircle Medical