opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

10 / 10 van 11 reviews

Veilig winkelen

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? 

Weegschaal BMI - Livoo

24,95
(Prijs excl. btw): 20,62

Een leuke korting op jouw weegschaal? Gebruik code: KORTING10


Livoo weegschaal BMI + | Digitale personenweegschaal 

Onze Persoonlijke Livoo BMI+ weegschaal is uw ultieme metgezel bij het bereiken van uw gezondheids- en welzijnsdoelen. Met zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijk ontwerp biedt deze weegschaal een holistische benadering van gezondheidsmonitoring. Of u nu uw gewicht, BMI, lichaamssamenstelling of dagelijkse caloriebehoefte bijhoudt, onze weegschaal levert nauwkeurige en betrouwbare resultaten. Investeer vandaag nog in uw gezondheid met onze Persoonlijke Impedantieschaal en zet de eerste stap naar een gezondere, gelukkiger jij.

Breng een revolutie teweeg in uw gezondheidsmonitoring met onze persoonlijke impedantieschaal

Verbeter uw routine voor het volgen van uw gezondheid met onze geavanceerde Persoonlijke Impedantieschaal. Dit innovatieve apparaat gaat verder dan de traditionele gewichtsmeting en biedt uitgebreide inzichten in cruciale gezondheidsgegevens.

Uitgebreide gezondheidsstatistieken

Meet niet alleen uw gewicht, maar houd ook uw BMI, lichaamsvetpercentage, spiermassa, botdichtheid, waterpercentage en dagelijkse caloriebehoefte bij. Blijf op de hoogte van uw algehele gezondheid en de voortgang in de richting van uw welzijnsdoelen.

Gestroomlijnd ontwerp

Onze weegschaal is vervaardigd met een strak blad van gehard glas en straalt elegantie en moderniteit uit. Het LCD-scherm en de aanraaktoetsen zorgen voor een naadloze gebruikerservaring, waardoor het monitoren van uw gezondheid een fluitje van een cent wordt.

Gebruiksvriendelijke functionaliteit

Met 13 gebruikersgeheugens is onze weegschaal perfect voor zowel individuen als gezinnen. Schakel eenvoudig tussen profielen om de voortgang bij te houden en persoonlijke gezondheidsdoelen in te stellen.

Hoge precisie

Onze weegschaal kan tot 180 kg wegen met een schaalverdeling van 100 gram en zorgt voor nauwkeurige metingen voor effectieve gezondheidsmonitoring.

Slimme technologie

Geniet van het gemak van automatische start- en stopfunctionaliteit, waardoor uw proces voor het volgen van uw gezondheid wordt gestroomlijnd. De batterijslijtage-indicator zorgt ervoor dat u nooit meer een tel mist bij het monitoren van uw gezondheid.

Specificaties

- Persoonlijke impedantieschaal
- Meet gewicht, BMI, vet-, spier-, bot- en waterpercentage en dagelijkse caloriebehoefte
- Bovenblad van gehard glas met lcd-scherm en aanraaktoetsen
- 13 gebruikersgeheugens
- Weegt tot 180 kg, schaalverdeling per 100 gr
- Automatisch starten en stoppen, batterij-slijtage-indicator

Weegschaal BMI - Livoo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Weegschaal BMI - Livoo
Review plaatsen

Meest recente reviews