opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

10 / 10 van 11 reviews

Veilig winkelen

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? 

Connected Baby Scale - Babyweegschaal

De My Weigh UltraScale MBSC is 's werelds meest veelzijdige digitale babyweegschaal, voorzien van bluetooth en te verbinden met de MyWeigh app. 

69,95
(Prijs excl. btw): 57,81

Een leuke korting op jouw weegschaal? Gebruik code: KORTING10


Connected Baby Scale - babyweegschaal

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Weegschaal-bestellen.nl: de MyWeigh Connected babyweegschaal met Bluetooth-functie. Dit innovatieve model heeft een strak en ergonomisch ontwerp dat zowel comfort als gemak garandeert. Dankzij de gebruiksvriendelijke constructie is schoonmaken een fluitje van een cent. Bovendien garandeert het verlichte display, met opvallend grote cijfers, een moeiteloze leesbaarheid.

Automatische hold functie

De weegschaal wordt aangedreven door 4 AA-batterijen en beschikt over een handige, instelbare automatische uitschakelfunctie. Wanneer je de baby op de weegschaal plaatst, zorgt de automatische hold-functie ervoor dat het gewicht goed zichtbaar is op het display.

Slimme baby weegschaal met smartphone app

Door gebruik te maken van Bluetooth-technologie kan de weegschaal naadloos synchroniseren met uw smartphone. Download en installeer eenvoudig de MyWeigh baby-app op jouw mobiele apparaat en breng vervolgens een Bluetooth-verbinding met de weegschaal tot stand. Binnen de app heb je de mogelijkheid om specifieke gegevens in te voeren. Terwijl je de baby weegt, registreert en bewaart de app automatisch elke meting. Door deze methode te gebruiken, heb je de mogelijkheid om een ​​uitgebreid overzicht van de wegingen bij te houden, dat ook via een grafiek kan worden gevisualiseerd. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie maakt de CBS-babyweegschaal een moeiteloze controle van het gewicht van de baby mogelijk.

Comfortabel design

De Connected babyweegschaal is ontworpen met een ergonomische vorm, wat comfortabel gebruik garandeert. Het display is helder verlicht voor een duidelijke zichtbaarheid en voor uw gemak is er een instelbare automatische uitschakelfunctie. Deze weegschaal werkt op 4 AA-batterijen en beschikt bovendien over een automatische hold-functie.

Met afmetingen van 63 x 34 x 8 cm en een gewicht van 1,97 kg is het een compact en draagbaar apparaat. 

Het weegbereik van de weegschaal is 28kg.

Connected Baby Scale - Babyweegschaal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Connected Baby Scale - Babyweegschaal
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Connected Baby Scale - Babyweegschaal