opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

10 / 10 van 11 reviews

Veilig winkelen

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? 

Babyweegschaal met muziek

79,95
(Prijs excl. btw): 66,07

Een leuke korting op jouw weegschaal? Gebruik code: KORTING10


Babyweegschaal met muziek

Maak kennis met de nieuwste innovatie op het gebied van babyverzorging van Reer: de met muziek doordrenkte babyweegschaal, een perfecte mix van precisie en comfort voor uw kleintje. Deze babyweegschaal is ontworpen met de moderne ouder in gedachten en brengt een harmonieuze mix van functionaliteit en rust in de groei-tracking-ervaring van uw baby.

Ergonomisch ontwerp voor ultiem comfort

Onze babyweegschaal is voortreffelijk vervaardigd met een ergonomische vorm, zodat uw baby zich veilig en comfortabel voelt tijdens het wegen. Het doordacht ontworpen schaalframe voegt een extra veiligheidslaag toe, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw kleintje knus en veilig op een stabiel platform staat.

Rustgevende muziekweergave

Zeg vaarwel tegen de tranen en het ongemak dat vaak gepaard gaat met wegingen. De geïntegreerde muziekafspeelfunctie verandert een routinetaak in een heerlijke ervaring. De zachte, rustgevende melodieën houden uw baby kalm en ontspannen, waardoor gewichtsmetingen nauwkeuriger en stressvrijer worden voor zowel ouder als kind.

Geavanceerde meettechnologie voor precisie

Uitgerust met een zeer nauwkeurige vasthoudfunctie levert deze weegschaal nauwkeurige metingen, zelfs als uw baby begint te kronkelen of bewegen. De innovatieve tarrafunctie maakt het mogelijk om uw baby te wegen met extra items, zoals een handdoek of een zacht kussen, waardoor comfort wordt gegarandeerd zonder dat dit ten koste gaat van de nauwkeurigheid. Met een maximaal draagvermogen van 30 kg en een fijne verdeling van 10 g, verstelbaar in kg/lb/oz, is deze weegschaal ontworpen om met uw kind mee te groeien.

Gebruiksvriendelijke bediening

Het bedienen van de Reer muziek-geïnfuseerde babyweegschaal is net zo eenvoudig als een druk op de knop. Het gemakkelijk afleesbare LCD-scherm is voorzien van een geheugenfunctie, zodat u de groei van uw baby moeiteloos in de loop van de tijd kunt volgen. De automatische uitschakelfunctie zorgt voor energiezuinigheid, waardoor deze weegschaal een praktische aanvulling is op uw babyverzorgingsbenodigdheden.

Verhoog uw babyverzorgingsroutine

Met zijn mix van innovatieve functies en gebruiksvriendelijk ontwerp is de Reer muziek-geïnfuseerde babyweegschaal meer dan alleen een weeginstrument: het is een verzorgende metgezel voor die kostbare eerste jaren. De combinatie van veiligheid, precisie en rustgevende muziek maakt het een onmisbaar onderdeel van de groeireis van je baby. Maak van elke weging een moment van vreugde en geruststelling met de Reer Music-Infused Babyweegschaal, want uw baby verdient het allerbeste.

De eigenschappen van de baby-weegschaal in het kort

  • Geïntegreerde muziekweergave
  • Ergonomisch gevormd
  • Weegschaalframe om veilig wegen te garanderen
  • Hold-functie voorkomt verkeerde metingen als het kind op de weegschaal beweegt
  • Tarrafunctie maakt gewichtsmeting mogelijk met extra gewicht (bijv. handdoek of kussen)
  • Gemakkelijk te gebruiken door een druk op de knop
  • Maximaal gewicht 30 kg, 10g verdeling, instelbaar in kg/lb/oz
  • LCD-display met geheugenfunctie
  • Automatische uitschakeling
Babyweegschaal met muziek heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Babyweegschaal met muziek
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Babyweegschaal met muziek