opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

10 / 10 van 11 reviews

Veilig winkelen

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? 

DJ-100-RD Mini zakweekschaal - 100 X 0.01 g

13,95

Een leuke korting op jouw weegschaal? Gebruik code: KORTING10


DJ-100-RD On Balance Jewel Mini weegschaal- Rood 100G X 0.01G

Deze compacte miniscale heeft de vorm van een juwelendoosje en heeft een afneembaar deksel/blad met een roestvrijstalen plateau en past netjes in de palm van je hand. Deze kleine en zeer elegante miniscale heeft 4 standen en een zeer duidelijk verlicht display.

  • Capaciteit/afleesbaarheid: 100g x 0,01g
  • Netto gewicht: 84g
  • Afmetingen: 103 x 73 x 20 mm

De DJ-100-RD is een mini weegschaal dat perfect is voor het nauwkeurig wegen van kleine materialen. Met een weegvermogen van 100 gram en een nauwkeurigheid van 0,01 gram is deze weegschaal ideaal voor gebruik in verschillende omgevingen, waaronder keukens, laboratoria en juwelierszaken. Een van de belangrijkste kenmerken van de DJ-100-RD is het compacte formaat. Deze weegschaal is slechts enkele centimeters lang en breed en past gemakkelijk in een zak of tas, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Of u nu een professionele kok, een hobbybakker of een juwelier bent, deze weegschaal is een onmisbaar hulpmiddel voor nauwkeurige en betrouwbare metingen.

De deksel van de DJ-100 fungeert tevens als weegbakje die kan worden gebruikt voor het wegen van kleine voorwerpen zoals poeders, vloeistoffen en sieraden. De schaal is afneembaar en gemakkelijk schoon te maken.

Andere kenmerken van de DJ-100-RD zijn onder meer een LCD-display met achtergrondverlichting voor eenvoudig aflezen, een tarrafunctie voor het aftrekken van het gewicht van bijvoorbeeld weegbakjes, en een automatische uitschakelfunctie om de levensduur van de batterij te helpen verlengen.

Samenvattend is de DJ-100-RD Mini-weekschotel in zakformaat een hoogwaardige en veelzijdige weegschaal die nauwkeurige metingen biedt in een compact en draagbaar ontwerp. Of u nu een professional of een hobbyist bent, deze weegschaal wordt zeker een onmisbaar hulpmiddel in uw keuken of laboratorium.

DJ-100-RD Mini zakweekschaal - 100 X 0.01 g heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
DJ-100-RD Mini zakweekschaal - 100 X 0.01 g
Review plaatsen

Meest recente reviews