opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

10 / 10 van 11 reviews

Veilig winkelen

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? 

Weegschaal en Kruitdispenser - Frankford [Pre-order]

289,95
(Prijs excl. btw): 239,63

Een leuke korting op jouw weegschaal? Gebruik code: KORTING10


Weegschaal en Kruitdispenser Frankford Platinum Series Intellidropper Electronic

Met deze Frankford Platinum Series Intellidropper Electronic weegschaal en kruitdispenser kunt u tot twee maal sneller kruit afmeten dan met een conventionele weegschaal en kruitdispenser. Er kan tot 7000 grain kruit in het reservoir gehouden worden, waarna u middels het grote en goed verlichte LCD display eenvoudig de kruitdispenser kunt bedienen die automatisch stopt zodra de weegschaal het juiste gewicht registreert. Het is mogelijk om tot 250 grain per lading af te wegen.

Wat de Frankford Platinum Series Intellidropper Electronic weegschaal en kruitdispenser tot een echt vernuftig pareltje maakt is het feit dat hij Bluetooth heeft, waarmee hij met uw smartphone of tablet kan communiceren middels een gratis te downloaden app die ook regelmatig van updates wordt voorzien. In deze app worden automatisch lijsten met kruit, hulzen en kogels geladen en het is mogelijk om uw favoriete recepten op te slaan, zodat u met één druk op de knop van uw smartphone, de Frankford Platinum Series Intellidropper Electronic weegschaal en kruitdispenser exact de gewenste kruitlading kunt laten produceren. Daarnaast kunnen met deze app eenvoudig de kosten per patroon worden berekend.

meest geavanceerde, intelligente en nauwkeurige elektronische kruitdispenser

De Frankford Arsenal® Intellidropper is de meest geavanceerde, intelligente en nauwkeurige elektronische kruitdispenser die momenteel op de markt is. De Intellidropper heeft een eigen kruitkalibratieknop voor snelle en nauwkeurige kruitmetingen. De automatische en handmatige druppelcapaciteit houdt tot 250 korrels kruit per worp. Kan meer dan 7.000gr (1lb) kruit bevatten en biedt een nauwkeurigheid van +/- 0,1 grain. De Intellidropper verdeelt kruit twee keer sneller dan andere kruitmeters op de markt.

download the intellidropper app!

Frankford Arsenal's Intellidropper mobiele app maakt het herladen van je munitie gemakkelijker dan ooit. Hij is zo ontworpen dat je meer tijd kunt besteden aan het laden en minder aan het zoeken. Deze app werkt naast de Intellidropper en slaat je laadrecepten en gegevens op met de meest intelligente en uitgebreide technologie in zijn soort. Deze gebruiksvriendelijke app categoriseert, organiseert en bewaart je laadrecepten voor snelle toegankelijkheid. De compatibiliteit met twee schermen synchroniseert met de Intellidropper en beschikt over ultramoderne geheugenopslag. Deze app heeft ook een kostenplaats-calculator.

Voer bijvoorbeeld gewoon de informatie in en je krijgt een gedetailleerde prijslijst van hoeveel elke ronde kost om te bouwen. Naarmate de software-ingenieurs de app verder ontwikkelen, zullen er directe updates beschikbaar zijn voor de Intellidropper en de mobiele app om de intellectuele capaciteit uit te breiden en algemene verbeteringen aan te brengen.

Frankford Arsenal's eigen Intellidropper levert ongeëvenaarde nauwkeurigheid op de tafel en in het veld.

Een aantal specificaties op een rij

  • Groot verlicht scherm met duidelijke bediening
  • gratis te downloaden app met functies zoals vooraf geladen kogel- en kruitdatabases, vooraf geladen patronenlijst, vooraf geladen kruitlijst en meer
  • automatische en handmatige trickle mogelijkheid
  • kan tot 7000gr (1lb) kruit bevatten en heeft een nauwkeurigheid van +/- 0.1 grain
  • beschikt over bluetooth

Kenmerken en afmetingen

  • Kleur: Grijs
  • Verzendgewicht: 1,8kg
  • Hoogte bij verzending: 292mm
  • Breedte bij verzending: 216 mm
  • Verzendlengte: 356mm
Weegschaal en Kruitdispenser - Frankford [Pre-order] heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Weegschaal en Kruitdispenser - Frankford [Pre-order]
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Weegschaal en Kruitdispenser - Frankford [Pre-order]