opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

10 / 10 van 11 reviews

Veilig winkelen

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? 

Eco Pro Keukenweegschaal - Zonder batterijen

44,95
(Prijs excl. btw): 37,15

Een leuke korting op jouw weegschaal? Gebruik code: KORTING10


Eco Pro Keukenweegschaal - Zonder batterijen 

Met de Weis keukenweegschaal meet je nauwkeurig. Handig als je precies de juiste hoeveelheid chocolade of boter nodig hebt om een ​​beslag te maken. De weegschaal is gemaakt van kunststof en het schaaloppervlak is gemaakt van duurzaam veiligheidsglas. Dit handige keukenhulpmiddel biedt verschillende gram-, ounce-, pond- en millilitermetingen voor water en melk. Vanaf het begin hield Weis zich niet alleen bezig met de productie van draad, maar ook met de vervaardiging van metalen keuken- en huishoudelijke artikelen.

Vroeger werden er diverse blenders, raspen, fruitpersen en schuimers geproduceerd, die vandaag de dag nog steeds deel uitmaken van het assortiment. Zelfs de nestlepel, die vandaag de dag nog steeds bekend is, was ooit de uitvinding van de oprichter, dus het bedrijf blijft bloeien.

Geen batterijen, hoe dan? 

Het genereert ook efficiënt energie door aan het Eco Pro-wiel te draaien, waardoor een meting van ongeveer 3 minuten mogelijk is. De digitale keukenweegschaal beschikt ook over een indicatielampje voor de batterijstatus, zodat u altijd opnieuw aan het wiel kunt draaien voor een langere weegtijd.

Wat hebben we nog meer in petto? 

  • Deze witte weegschaal beschikt ook over een tarraweegfunctie, waardoor je verschillende etenswaren op verschillende borden of kommen kunt wegen. 
  • Antislip rubberen voetjes aan de onderkant voor een veilige grip. voordeel: Met energieniveau-indicator en tarrafunctie.
  • Precies gemeten in stappen van 1 gram van 10 gram tot 5 kilogram. Batterijloze werking, milieuvriendelijke technologie.

Met energieniveau-indicator en tarrafunctie. Precies gemeten in stappen van 1 gram van 10 gram tot 5 kilogram. Batterijloze werking, milieuvriendelijke technologie. 

Eco Pro Keukenweegschaal - Zonder batterijen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Eco Pro Keukenweegschaal - Zonder batterijen
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Eco Pro Keukenweegschaal - Zonder batterijen