opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

10 / 10 van 11 reviews

Veilig winkelen

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? 

Maatbeker 1 liter - Dr Oetker

18,95
(Prijs excl. btw): 15,66

Een leuke korting op jouw weegschaal? Gebruik code: KORTING10


Maatbeker 1 liter - Dr Oetker

Doseren, afmeten en koken wordt allemaal eenvoudiger met de Dr. Oetker maatbeker. Duurzaam en resistent, de maatbeker zorgt voor een nauwkeurige meting van uw vaste stoffen, vloeistoffen of suikers. Stabiel door de antislipbasis van rubber en nauwkeurig door de anti-druiptuit, het maatglas van de Dr. Oetker is bovendien duurzaam en bestand tegen stoten en vallen. 

De Dr Oetker maatbeker is uitgerust met meerdere internationale afmetingen die compatibel zijn met alle soorten recepten.

  • Afmetingen van de maatbeker: 19 x 16 x 12,5 cm
  • Materiaal: Kunststof (zeer degelijk) 

Dr. Oetker is een Duits merk dat in 1891 door August Oetker werd opgericht. Het levert aanvullende accessoires die speciaal zijn ontworpen voor amateur- en professionele bakkers, deze accessoires vergemakkelijken de bereiding van desserts en het vormen van taarten. Door het succes werd het merk in 1919 populair in Frankrijk onder de naam Ancel, dat toen gisten, suikers en desserts voor consumptie produceerde. Sindsdien is het bedrijf verder geëvolueerd. De bakproducten van Dr. Oetker zijn door hun roestvrijstalen samenstelling uitzonderlijk duurzaam. Dankzij de uiteenlopende vormen kunt u taarten, kougelhofs, savarins, taarten, taarten en andere lekkernijen maken.

Maatbeker 1 liter - Dr Oetker heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Maatbeker 1 liter - Dr Oetker
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Maatbeker 1 liter - Dr Oetker